Efterår 2020 24.08.2020  -  19.12.2020
Vejledning

Babysvømning ca. 6 mdr. – 2 å (Bab)

Babysvømning ca. 6 mdr. – 2 år

Voksen / Barn

Vandtilvænning og tryghed er nøgleord. Der arbejdes med greb og støttemåder, som tilgodeser barnets bevægelser og aktiviteter i vandet. Målet med undervisningen er udover at skabe positivt samvær mellem forældre og barn at styrke barnets motoriske udvikling, stimulere selvredning og den rigtige kropstilling i vandet. Indlæringen sker i form af lege og øvelser bl.a. dykke- og flydeøvelser, fald/hop fra kant og sanglege.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Småbørn 1 ca. 3 - 5 år (Små1)

Småbørn 1 ca. 3 - 5 år

Voksen / Barn

(Vandtilvænning - til børn, der IKKE er glade for at dykke)

Vandtilvænning og tryghed er fortsat nøgleord. På dette hold arbejdes videre med grundlæggende selvredning og udvikling af grundfærdighederne. Målet med undervisningen er udover at skabe positivt samvær mellem forældre og barn, at barnet lærer at holde vejret, at dykke, at flyde på mave og ryg samt at skabe fremdrift med både arme og ben i vandet. Indlæringen sker i form af lege og øvelser med og uden hjælpemidler. Holdet er tiltænkt børn, der ikke er glade for at dykke, og ikke er trygge, når andre børn sprøjter med vand!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Småbørn 2 ca. 3 - 5 år (Små2)


Småbørn 2 ca. 3 - 5 år


Voksen / Barn  

(Til børn, der er superglade for at dykke)

Vandtilvænning og tryghed er fortsat nøgleord. På dette hold arbejdes videre med grundlæggende selvredning og udvikling af grundfærdighederne. Målet med undervisningen er udover at skabe positivt samvær mellem forældre og barn, at barnet udfører dykkeøvelser, flydeøvelser på mave og ryg samt lærer at skabe fremdrift med både arme og ben i vandet. Indlæringen sker i form af lege og øvelser med og uden hjælpemidler. Holdet er tiltænkt børn, der allerede er superglade for at dykke, og elsker at sprøjte med vand!
 
 Det er barnets navn og fødselsdag der skal bruges ved tilmelding
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Plask & leg (PL)
Plask & leg
Vejledende 4-7år


Formålet med holdet er gennem leg at gøre børnene fortrolige i det lille bassin, og give dem mange positive oplevelser i vandet.

Der arbejdes med dykkeøvelser, hoppe i vandet, bevæge sig i vandet, at kunne flyde og glide (på maven og ryggen) og lave ”vejrtrækningsøvelser”, indlæring af ryg- og crawlben, rejse sig i vandet fra flydestilling, diverse lege med bolde og sange, kende reglerne i svømmehallen.

Vi bestræber os på at svømmerne kommer min. 4 gange om året over i det store bassin. Målet er at skabe fortrolighed med vandet, kunne flyde samt have hovedet under vand, også med åbne øjne.

Der undervises på dansk. 

Oprykning til Begynder.


 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (14)

Begynder 1 (Beg1 )

Begynder 1 med svømmebælte (ca. 6 - 10 år)

Formålet med holdet er at indlære de grundlæggende færdigheder inden for svømning og skabe fortrolighed med vandet i det store bassin. Det er okay at bruge svømmebælte på dette hold. Børnene undervises i de 4 grundfærdigheder: Vejrtrækning, Elementskift, Fremdrift og Balance. Børnene lærer at beherske crawl og rygcrawl i grov form, at lave delfin bevægelsen, at springe I vandet på forskellige måder bl.a. hovedspring, at slå kolbøtter, at dykke efter ting uden at holde sig for næsen, at kunne flyde og glide i vandet. Målet med holdet er at lære at svømme uden hjælpemidler.   
Næste hold er oprykning til Begynder 2 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (5)

Let øvede (BLØ)
Let øvede
Vejledning 10-12 år. 


Formålet med holdet er, at videreudvikle de grundlæggende færdigheder, at arbejde med crawl, brystsvømning og butterfly.

Crawl og rygcrawl finpudses med rotation. I forsættelsen af kolbøtter startes på indlæring af vendinger i grovform. Der forsættes med forskellige spring fra vippe og startskamler, startspring fra kanten, brystsvømning og butterfly med vejrtrækning i grovform, behersker vandtrædning, svømme min. 500 m med vejrtrækning uden hjælpemidler.

Der undervises på dansk.  

Oprykning til Øvede
 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Øvede (BØ )
Øvede


Formålet med holdet er, at finpudse alle stilarter, forbedre børnenes kondition, arbejde med bjærgning, finpudse vendinger, dykke ned på 4 m, svømme alle stilarter med vejrtrækning og korrekte vendinger, svømme min. 800 m med vejrtrækning i valgfri stilart, svømme 100 m. medley med vejrtrækning og vending, intro til høj og lav ryg. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Konkurrence (Kon)

Konkurrence

Konkurrenceafdelingen har til formål, at træne og udvikle talenter til konkurrence. Afdelingen ledes af klubbens cheftræner.

Svømmerne bliver rekrutteret og udvalgt fra klubbens svømmeskole. Det er Cheftræneren, der i samarbejde med trænerteamet, skal godkende nye svømmere til afdelingen.

Der lægges stor vægt på stævnedeltagelse og træningsdisciplin.

Konkurrenceafdelingen er inddelt i følgende hold:

 

Talent:

Talentholdet fungere som indslusningshold til afdelingen. Svømmerne bliver hentet fra klubbens svømme-skolehold. Her ligger det største fokus på det svømmetekniske område og hvad det vil sige, at træne for at opnå stævneresultater. Talentsvømmere deltager primært i begynderstævner og turneringsstævner. Der trænes 2 gange i ugen. Det forventes, at svømmerne deltager aktivt i træningen og stævnerne.

 

Konkurrence:

Konkurrenceholdet videreudvikler svømmere fra Talentholdet. Her kommer der mere fokus på den fysiske træning og der trænes for at opnå resultater ved stævner. Konkurrencesvømmere deltager i turnerings-stævner, pokalstævner og landsmesterskaber samt diverse andre stævner.

Der trænes 3 gange om ugen. Det forventes, at svømmerne deltager aktivt i træningen og stævnerne.


 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Letøvede Voksne (VLØ)

Letøvede voksne

Formålet med holdet er, at finpudse alle stilarter, forberede svømmernes kondition, arbejde med bjærgning og livredning, samt indøve vendinger.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Øvede Voksne (VØ)
Øvede Voksne
Formålet med holdet er, at finpudse alle stilarter, forberede svømmernes kondition, arbejde med bjærgning og livredning samt indøve vendinger.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua Fitness (VAF)

Aqua Fitness

Her er der mulighed for noget helt andet end at svømme.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionsholdet (VM)
Motionshold


Motionsholdet har fokus den fysiske træning. På dette hold skal du være en stabil svømmer. Der trænes i alle 4 stilarter.

I sidste sæson hed dette hold Kondiholdet.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiesvømning (Fam)

Familiesvømning

Her kan hele familien svømme og lege sammen. Formålet med holdet er at få motion og have det sjovt i det våde element. Kontingentet dækker for een husstand.

I tilmelder første familiemedlem på holdet Fa1 "Første familiesvømmer". Herefter tilmelder I alle øvrige i husstanden på Fa2 "Øvrige familiesvømmere". Har en husstand ikke tilmeldt 1 medlem på "Første familiesvømmer" er man ikke tilmeldt holdet.
Hvert familiemedlem skal tilmeldes for sig!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Pensionister (Pen)
Pensionister
Svømmeholdet for...pensionister  :-)
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdomshold (Ung)
Ungdomshold
Holdet er for unge der ikke gider banesvømning. Der bliver lavet utraditionelle vandaktiviteter, som er sjove og udfordrende. Kort sagt vores instruktører sider svømmehallen på den anden ende når der er ungdomssvømning!!!!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen fri svømning (VFS)

 Voksen fri svømning

Her kan du komme og svømme dit eget program. Det vil sige at der ikke er nogen instruktør på, så du bestemmer selv hvad du svømmer. 

Bassinet må bruges til bane svømning.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Begynder 2 (Beg2)


Begynder 2 uden svømmebælte (ca. 6 - 10 år)

Formålet med holdet er at indlære de grundlæggende færdigheder inden for svømning og skabe fortrolighed med vandet i det store bassin. Det må IKKE bruges svømmebælte på dette hold. Børnene undervises i de 4 grundfærdigheder: Vejrtrækning, Elementskift, Fremdrift og Balance. Børnene lærer at beherske crawl og rygcrawl i grov form, at lave delfin bevægelsen, at springe I vandet på forskellige måder bl.a. hovedspring, at slå kolbøtter, at dykke efter ting uden at holde sig for næsen, at kunne flyde og glide i vandet. Målet med holdet er at lære at kunne svømme 200 meter uden hjælpemidler og med vejrtrækning.   
Næste hold er oprykning til Letøvede.     
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)


Nyheder